Blog

El pintor de l’etern somriure

El pintor de l’etern somriure

Lorenzo Ramírez ha sigut un dels grans artistes de Castelló, un pintor prolífic que va buscar nous reptes en la seua carrera Primer de tot, saber. Més tard, voler. I, finalment gosar. Aquests tres passos són imprescindibles per a tot aquell que busqui amb especial afany crear. Resultarà una mica pretensiós dir que hi ha persones que estan en possessió d’una llavor de gràcia i que els van concedir el do de la portentosa imaginació. No obstant això, la clau de l’èxit no resideix únicament en aquesta fórmula. Per aconseguir aquest punt de màxima expressió cal ser inquiet, curiós i Llegir més »

La lluita contra el dopatge comença a les aules PROPERA EDICIÓ

La lluita contra el dopatge comença a les aules PROPERA EDICIÓ

El Servei de Formació del Professorat ha impartit un curs al Cefire de Castelló per a ensenyar com previndre el dopatge La lluita contra el dopatge en l’esport s’ha d’iniciar ja en les categoríes de base, amb la conscienciació dels joves esportistes. Amb aquest objectiu s’ha impartit a València, Alacant i al Cefire de Castelló un curs del Servei de Formació del Professorat sobre educació en prevenció del dopatge al professorat d’Educació Física en centres amb alumnnat d’Educació Secundària (ESO, FP i Batxillerat), tot en col·laboració amb la Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte. El curs Llegir més »

Gran cloenda dels Jocs Esportius 2017 de Castelló

Gran cloenda dels Jocs Esportius 2017 de Castelló

El pavelló Fernando Úbeda va acollir el lliurament de trofeus d’una competició en la que han participat 43 equips d’onze municipis A finals del darrer mes d’abril es va celebrar al pavelló poliesportiu Fernando Úbeda Mir (Grapa) de Castelló la cloenda de la competició provincial de bàsquet dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana 2017. Així, es van disputar els darrers encontres del torneig i es va realitzar també el lliurament de trofeus als millors classificats d’enguany en aquesta competició organitzada per la Direcció Territorial de Cultura i Esport de la Conselleria d’Esport, Investigació, Cultura i Educació, amb la col·laboració Llegir més »

Borriana obri les trobades de cloenda de Pilota a l’Escola amb 200 esportistes

Borriana obri les trobades de cloenda de Pilota a l’Escola amb 200 esportistes

El col·legi José Alba de la Vilavella rep el premi ‘Joc Net’ de la Fundación Trinidad Alfonso Les instal·lacions esportives municipals de La Bosca a Borriana van acollir el matí del dijous la darrera fase de l’edició de Pilota a l’Escola corresponent al curs 2016-17, on es van trobar uns 200 esportistes de cinc col·legis de la província de Castelló que han participat en la iniciativa: CCEIP Maestro Carlos Selma de Castelló, CEIP D. José Alba de la Vilavella i les escoles de Borriana CEIP Pare Vilallonga, Col·legi Illes Columbretes i Col·legi Consolación. Fins a enguany, el format programava una Llegir més »

Èxit del Dia dels Xiquets en Almassora

Èxit del Dia dels Xiquets en Almassora

El Recinte Fester d’Almassora va acollir 386 xicotets participants en el Dia dels Xiquets, la iniciativa de nova creació pensada per a atendre al públic infantil amb vacances escolars per les festes de Santa Quitèria. La carpa va obrir les seues portes a la diversió per als xicotets de la localitat de fins a 12 anys. Els assistents inscrits van rebre un entrepà i beguda a la seua arribada per a agafar forces i gaudir amb els inflables, la festa de l’escuma i els jocs tradicionals.

El Museu de Belles Arts de Castelló es converteix en escola artística a l’estiu

El Museu de Belles Arts de Castelló es converteix en escola artística a l’estiu

La campanya ‘Aula d’estiu’ cerca desenvolupar la sensibilitat i la creativitat dels més menuts   Del 26 de juny al 28 de juliol, el Museu de Belles Arts de Castelló ha programat una activitat dirigida als menuts que s’oferirà per primer vegada a la ciutat, seguint l’exemple del Centre del Carme de València. Es tracta de l’escola artística Aula d’estiu, basada en el joc com a eina d’aprenentatge, on els xiquetes i xiquets podran desenvolupar la seua sensibilitat artística en un espai privilegiat i impulsar la seua creativitat cara al futur. Aquest projecte, promogut pel Consorci de Museus de la Llegir més »