Els nostres programes

PLAÇA MAJOR

El magazín de les vesprades de Televisió de Castelló presentat per Patricia Mir: entrevistes, cultura, música, consells sobre estils de vida, gastronomia,…

LA TRIBUNA del CD CASTELLÓN

L’actualitat albinegra té el seu espai en la nostra graella. El programa esportiu dedicat al CD Castelló, presentat per Àlex Cervera.

LA TRIBUNA del VILLARREAL CF

Toni Alegre presenta la tertúlia dedicada a parlar sobre el Villarreal CF. La passió pel futbol groguet no podia faltar en la nostra televisió.

BOU PER LA VILA

Un programa brau, valent i amb molt de picant. Robert Blanch i Patricia Rodríguez presenten el programa dedicat a l’actualitat taurina de la província.

LES COSES CLARES

La vida en societat requereix de diàleg, i això ho sap bé Javier Ruiz: el debat polític setmanal de TVCS posa sobre la taula els temes d’interés per als castellonencs.

EL ALTAVOZ de VÍA PÚBLICA

Paco Fuertes i Sandra Segarra són grans valedors de les vies públiques en el programa que tracta diversos temes d’interés per al conjunt de la ciutadania.

I TU DE QUI ERES?

Amb aquesta pregunta, Paula Ginés inicia les seues entrevistes a fons per a conéixer les històries de persones que tenen molt que comptar.

FESTA PLENA

Les festes de Castelló no són només la Magdalena: Lledó Lleó ens porta cada setmana les entrevistes i les tertúlies més explosives del món de la festa. Festa Plena!

LA VEU DE CASTELLÓ

Les associacions veïnals de Castelló i província tenen un espai, presentat per Regina Ballester, per a poder realitzar les seues demandes a les administracions.

CANTERA GROGUETA

La millor manera d’assabentar-se de tota l’actualitat del futbol base del Villarreal CF

VILLARREAL CF TV

No vols perdre’t res del teu equip favorit? Aquest és el teu programa: el Villarreal CF, des de dins.

CASTELLÓ EN RUTA

Ens agrada Castelló, ens agrada la seua gent. Iván Valverde recorre els pobles de l’interior recollint l’encant de cadascun d’ells.

INFORMATIUS ESAP

L’espai informatiu dedicat a l’actualitat autonòmica realitzat per les principals cadenes locals de la Comunitat que formen l’Espai Audiovisual de Proximitat.

INFORMATIUS TVCS

Tota la informació dels 135 municipis de la nostra província en l’informatiu de TVCS.