Els nostres programes

PLAÇA MAJOR

1110182_1

Plaça Major és un programa magazín, presentat per Patricia Mir.

És el programa més ampli de la cadena. La seua emissió es realitza de Dilluns a Divendres de 16h a 17h. En esta hora de magazín, disfrutem de diverses entrevistes, així com de seccions fixes en què comptem amb diferents col·laboradors, estes seccions tracten temes molt diversos

LA TRIBUNA

La Tribuna és un programa dedicat al futbol provincial. Els dilluns repassem el més important del que ha ocorregut en Tercera Divisió i Regional Preferert, sent màxim protagonista l’actualitat del Club Esportiu Castelló. Els dimarts toca centrar-nos en el Villarreal CF i Toni Alegre ens comentarà les últimes novetats de l’equip en la Lliga BBVA, de les diferents categories.

 

BOU PER LA VILA

‘Bou per la Vila’ és el programa de Televisió de Castelló Mediterrani dedicat a la informació taurina. L’espai, com el seu propi nom indica, estarà centrat en els festejos taurins populars de la província de Castelló, també coneguts popularment com “bous per la vila” o “bous al carrer”. No obstant això, també donarà cobertura als festejos de toreig ordinari que se celebren en la província o bé que tinguen lloc fora amb toreros o torejadors de jònecs de la terra.

EL ALTAVOZ

L’Altaveu és un programa dedicat a trànsit. Qualsevol persona de la Província pot comentar una irregularitat en el carrer y Paco Fuertes, expert en el àrea, tractarà de solucionar-ho. Durant un hora, podrem infomar-nos de les últimes modificacions en les lleis corresponents, campanyes de publicitat i consells pràctics per a millorar la nostra circulació i fer de la vía que compartim un lloc segur pero a transitar. ¿Condueixes amb nosaltres?

LA CANTERA GROGUETA

CANTERA GROGUETA és un espai dedicat al fútbol base de les escoles eportives del vilareal C.F. On cada setmana es donen diferents reportatges de la actualitat de le s ligues infantils i juvenisl de tota la provincia.

EL PARTIT EN DIRECTE DE LA CANTERA GROGUETA es du aterme els diumenges al matí y es retrasmiteix el encontre de fútbol mes important de aquestes categoríes.